Një tregtar anijesh po i dërgon peshkatarët në një gjueti të pazakontë thesari për një peshk specifik, duke premtuar se personi që e kap atë do ta fitojë çmimin prej 100 mijë dollarësh.

Marina e Watson në Bluff City tha se peshku i quajtur Smallmouth bass, i pajisur me një etiketë, do të lëshohet më 12 qershor në liqenin e South Holson në ora 12:01 të mëngjesit.

Anglezët do të kenë kohë deri në ora 11:59 pasdite të 13 qershorit për ta kapur atë. Përfaqësuesit thanë që asnjë regjistrim nuk është i nevojshëm.

Çdo karrem mund të përdoret, por peshku duhet të kapet me një shufër dhe mbështjellës për t’u kualifikuar për çmim.

Egla Ceno

Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here