I rezervove pushimet?

Nëse zgjodhe jugun e Shqipërisë, ta themi ne ku ta pish kafenë.

Ku?

Mes dy perlave, mes Dhërmiut dhe Llogarasë, në Palasë. Ky sugjerim vjen enkas për lexuesit e blogut të verës,

Cili është ky lokal?

E njeh mirë ti. E ke ngado që rrotullohesh nëpër Tiranë. Është Bohemian Sophie Palasë, pjesë e rrjetit të Sophie dhe është si ta kesh marrë këtë lokal me vete nga kryeqyteti drejt bregdetit.

Nuk e dije?

Çudi! Se Bohemiam Sophie Palasë është hapur në Palasë që në 2018-ën. Është një Beach Bar që bie në sy, me një stil të veçantë Bohemian, siç ka emri.

Ç`mund të pish aty?

Jo vetëm kafen e mëngjesit, pijet e koktejlet që do ju shoqërojnë nën zhurmën fantastike të dallgëve në breg, por mund të bëni edhe aktivitete plot argëtim e muzikë. Fruits Day, Fair Day, Muzikë Live e shumë evente të tjera ofrohen për të gjithë pushuesit e Palasës.

Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here