Nëse je në grupin e prindërve që nuk u reziston dot fotove të bukura të fëmijëve dhe dëshiron t`i ndash me të gjithë miqtë në rrjete sociale, duhet të dish disa gjëra.

Postimet kanë rregullat e tire që të mos vënë në rrezik jetën e fëmijës.

6 fotot e fëmijës që s`duhet t`i postosh online

Mos posto foto ku shfaqen logo që japin detaje. Për shembull fëmijën veshur me uniformën e shkollës. Dikush mund të mësojë vendndodhjen e tij dhe t`ia vësh në rrezik jetën.

Foto ku shfaqet emri i fëmijës

6 fotot e fëmijës që s`duhet t`i postosh online

Dikush mund t`i thërrasë në emër dhe të hiqet si miku juaj. Fëmija mund të bjerë pre e një rrëmbimi.

Foto ku shfaqet shkolla e fëmijës pas

6 fotot e fëmijës që s`duhet t`i postosh online

Foto të fëmijës zhveshur

6 fotot e fëmijës që s`duhet t`i postosh online

Përveçse mund të bien në duart e pedofilëve që kushedi për çfarë i përdorin ato foto, fëmija mund të ndihet edhe në siklet kur të rritet.

Foto ku e shfaqin fëmijën keq, me nerva ose duke qarë

6 fotot e fëmijës që s`duhet t`i postosh online

Kjo mund ta bëjë të frustruar në të ardhmen, kur të përballet me fotot.

Foto që tregojnë fëmijë të tjerë

6 fotot e fëmijës që s`duhet t`i postosh online

Come në këtë rast që djemtë kanë fituar kupën. Nëse nuk i merr leje më parë gjithë prindërve të tire, nuk mund t`i postosh.

* Burimi Bright Side

Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here