• Më në fund ka ndodhur. Një qeveri e madhe në mbarë botën sapo i ka dhënë një votë të madhe besimi dhe legjitimiteti botës së kriptovalutave. Kina, në një lëvizje të paparë, sapo shpalli se zyrtarisht po përvetësojnë një kriptomonedhë të caktuar si monedhë zyrtare të Kinës! Qeveria e Kinës sapo informoi se ata kanë zgjedhur një firmë të preferuar për blerjen dhe tregtimin e monedhës së tyre të re – YuanPay Group.
  • Shitjet e monedhës së Kinës filluan zyrtarisht 26 Mars 2021  3 Shtator 2020 dhe aktualisht këto monedha mund të blihen vetëm nga YuanPay Group. Në fakt, zëvendësministri i Financave i Kinës, Liu Kun, informoi se monedha e tyre zyrtare e re që tregon çmimin është vetëm 0,12 CNY
  • Kjo është e drejtë, monedha është tepër e lirë në krahasim me shumicën e monedhave të tjera atje. Bitcoin, për shembull, tregton me 65,366.84 CNY në kohën e këtij shkrimi dhe Ethereum tregton me rreth 1,362.76 CNY. Ne ishim në gjendje të merrnim mendimet e Zotit Richards Bronson mbi monedhën e re të Kinës dhe kjo është ajo që ai kishte për të thënë:
  • Zoti Richard Bronson deklaroi: Çdo herë një korporatë e madhe njofton edhe një partneritet të vogël me një kriptovalutë individuale, vlera e asaj monedhe rritet lart. Mezi po pres të shoh se çfarë do të ndodhë kur një qeveri miraton zyrtarisht një kripto. Kur emri i Kinës lëshohet monedha, shumë njerëz do të bëhen milionerë praktikisht brenda natës
  • Disa prej nesh në Forbes ishin mjaft kuriozë për të blerë një çift monedhash vetëm për të parë se si duket gjithçka dhe si janë tarifat e leximit. Ishte mjaft e lehtë për të marrë monedha, por unë do t’ju tregoj të gjithë procesin më vonë për ata që janë të interesuar.
  • Perktheu
  • Marko Drini Netflixalbania

Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here