Është pak e vështirë për një anglez të qëndrosh mbyllur në shtëpi e të mos dalësh për të pirë me shoqërinë. Por me hapjen mbrëmë të lokaleve që u mbyllën për disa muaj nga pandemia ato u mbushën plotë, duke harruar edhe faktin se virusi ende qarkullon.

Mediat britanikë e quajtën Supër të Shtunën si një çmenduri absolute pasi njerëzit pinë më shumë sa duhet, dhe të shumtë nuk arrinin dot as të ecnin. Ekspertët janë alarmuar pasi niveli i R-së në Londër është rritur mbi 1 përsëri (R është transmetueshmëria). Pa maska, pa doreza, alkool dhe grumbull: Pasojat e kësaj ‘çmendurie’ do të shihen pas dy javësh, periudha e inkubacionit të virusit.

Foto/ U hapën baret mbrëmë në Angli dhe virusi u harrua: Kjo

Foto/ U hapën baret mbrëmë në Angli dhe virusi u harrua: Kjo

Foto/ U hapën baret mbrëmë në Angli dhe virusi u harrua: Kjo

Foto/ U hapën baret mbrëmë në Angli dhe virusi u harrua: Kjo

Foto/ U hapën baret mbrëmë në Angli dhe virusi u harrua: Kjo

Foto/ U hapën baret mbrëmë në Angli dhe virusi u harrua: Kjo

Foto/ U hapën baret mbrëmë në Angli dhe virusi u harrua: Kjo

 

Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here