Sot, bashkëjetuesja e Kledit, Haula, vajzë gjermane, ishte e ftuar në një lídhje Skype te emisioni i Top Channel “Shqipëria Live”.

Ajo sigurisht foli për marrédhénien me Kledin, e se si e sheh futbollistin brenda shtëpisë më të famshme në Shqipëri.

Big Brother është diçka e re, është një eskpériment i ri. Natyrisht që ai është larg nga familja, nga njerëzit e dashur.

Flet e dashura e Kledit: Nuk e shikoj me dëshirë të madhe me vajzat e tjera  – iconstyle.al

Një respekt i madh për mua që ka ecur aq mirë, është shumë i dashur. Ajo u pyet se si është ndjerë kur ai ka masàzhuar vajzat:

Nuk e shoh me aq dëshirë të madhe, natyrisht, por ai është Kledi, është i dashur, më i dashur seç duhet, por nuk jam xhéloze për këtë, sepse e di se si është Kledi.

Prezantuesi e pyeti se si është ndjerë kur ai u përgjigj ‘No Comment’ për statusin e tij nëse është síngle apo në lídhje.

I njihja gruan, ai s'mi ndante sytë", Beniada tregon si u ngacmua nga  futbollisti – Dosja AL

Ne kemi 6 vjet bashkë. Për mua është shumë korrekte që ai nuk flet për jetën private.

Kujtojmë se Kledi u zgjodh spektaklin e djeshëm si i preferuari i banorëve dhe vendosi të luaj çift me Arjolën në një sfídë që u ka vendosur Vëllai i Madh.

Ai komentohet si tepër pozitiv dhe i dashur prej tyre, por edhe nga shumica e publikut.

 

Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here