Një gjarpër kobra që doli nga bagazhi i një taksie në Egjipt, hyri në kabinën e pasagjerëve dhe sulmoi shoferin e mjetit, duke shkaktuar përplasjen fatale dhe vdekjen e të pestë njerëzve që udhëtonin në të.

Gjarpri i rrezikshëm helmues mbahej në një kuti kartoni por kishte arritur të dilte prej saj e të kalonte poshtë sediljeve të furgonit. Ai kishte rrëshkitur më tej pranë pedalit të gazit të shoferit, dhe pasi ishte ndjerë i kërcënuar, e kishte sulmuar.

Vetë shoferi kishte braktisur mjetin në lëvizje me katër pasagjerët e tij brenda, por gjeti gjithsesi vdekjen. Minibusi më pas  ishte përplasur me barrierën e betonit të rrugës dhe me një automjet tjetër.

Gjatë hetimeve, familjarët e viktimave thanë se sikur shoferi që braktisi mjetin të mos kishte vdekur, do të akuzohej për vrasje të katërfishtë.

Top Channel

Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here