Konkurrentja e re e Për’Puthen, Ana ka rréfyer disa detaje të reja për jetën e saj personale.

Ajo tha se ka jetuar me mamanë e saj dhe vëllezërit e motrat, pasi i ka prindërit e divòrcuar.

Ana rréfeu se babai i kishte tràdhtuar mamanë dhe ky ishte shkàku i ndàrjes së tyre.

“Kapa babin duke tradhtuar mamin”/ Trondit Ana e

Gjithsesi, Ana tha se nuk ishte ajo që i tregoi mamasë së saj për tràdhtinë, por një person tjetër.

“Unë e zbùlova që ai kishte një lídhje. Kisha besim të vérbër, por më pas e zbùluan të gjithë. Pastaj ndodhi ndàrja. Prindërit e mi janë ndàrë nga tràdhtia.

E kam pasur shumë të vështírë të besoj tek një mashkull, por unë besoj tek dashuria.

“Kapa babin duke tradhtuar mamin”/ Trondit Ana e

Prandaj dua ta shfrýtëzoj jetën, jeta është shumë e shkurtër merr kthesa të paprítura.

Mendoj se situata të tjera në jetë i kalon vetëm, ngrihesh vetëm aty kupton që jeta ka kthesa të paprítura.

Motrat dhe vëllezërit kanë qenë më të vegjël, ka qenë më e vështírë për mua.

Se prindërit e mi janë martuar me dashuri dhe janë arràtisur bashkë, mami ishte vetëm 17 vjeç.

Ajo është shumë mirë me veten e saj tani dhe nuk mendon për një lídhje tjetër. Ajo është shembulli tipik i një gruaje që s’i ka lënë fëmijët për asnjë rast”, tha Ana.

Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here