Konviktoret ne Gjirokaster dhe Korce vazhdojne te ankohen per kushtet e tyre. Ato i drejtohen ministrise se arsmit se konviktet per vajza duhet te kene me shume infrastrukture dhe stafe higjeno-sanitar te zgjeruar. I nxehti i madh po nxjerr ne pah problemet qe kane keto ndertesa qe per hir te se vertetes jane shume te vjetra./ Megjithate vajzat ne pergjithsi ia kane hedhur ato dine si te kujdsen per veten e tyre .

netflixalbania

Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here