Nje kontroll rutine e nje patrull policie rezultoi ne nje ngjarje kaotike qe rrezikoi seriozisht jeten e ofiserit jery Wolms .Ky i fundit sapo i vuri pranat nje te riut qe dyshohej se ishte trafikant droge dhe kishte armembajtje pa leje.

Pasi i ve prangat te riut Oficeri i policise bie ne toke negjendje shoku.Per momenti i riu se kupotij por ku u afrua pa se Oficeri kishte dicka ne gryke qe po i merrte frymen dhe mund te humbte jeten. Ai kerkoi oficerit ti jepte celsat e prangave dhe ashtu beri.Krimineli pasi liroi duart u afrua dhe me nje perpjekje heroike i shpetoi jeten oficerit te policise.Per shume shiko videon e plote.

netflixalbania

Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here