Një grua nga Kentucky SHBA është bërë virale pasi ndau historinë e pazakontë që vjen pas emrit të saj.

Sipas medieve të huaja, përdoruesja e medieve sociale me emrin Kristina, shpjegoi se si prindërit e saj bënë një marrëveshje para se ajo të lindte.

Nëse do të kishin një djalë, nëna e saj po planifikonte ta quante fëmijën me emrin e babait të saj, por nëse do të ishte vajzë, babai i Kristinës do ta zgjidhte emrin.

Kur foshnja erdhi në jetë, ishte një vajzë, dhe derisa nëna e saj po e merrte vetën pas operacionit, babai i saj zgjodhi një emër dhe plotësoi dokumentet e nevojshme.

 

Kur nëna e saj e mori vetën, ajo kishte tashmë një vajzë me emrin Kristina. Për disa muaj, ajo pretendon se iu pëlqente emri, por më pas ata zbuluan të vërtetën në lidhje me frymëzimin që qëndron pas tij.

Babai i saj vendosi fshehtas ta quante foshnjën e tij me emrin e dashnores, kështu që nëse ai do të fliste pa qëllim dhe do të thoshte aksi.dentalisht emrin e saj, të gjithë do të mendonin se ai po fliste për vajzën e tij.

“Kur nëna ime erdhi në vete, ajo nuk e urrente emrin, kështu që thjesht u pajtua me këtë fakt, por gjithçka ishte në rregull për disa muaj, derisa mamaja ime zbuloi se babai im po e tradhtonte atë… dhe emri i saj ishte Kristina”, deklaron vajza.

 

Kështu që nëse ai do të ngatërrohej dhe do e thërriste atë me emrin e gabuar, ai mund të thoshte se po fliste për mua, u shpreh Kristina.

netflixalbania

Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here