Një ngjarje e rëndë ka ndodhur në Turqi. Raportohet se është dhë në vendimi për babanë që i mo ri jetën vajzës së tij.

Gözü dönmüş - Takvim

Kujtojmë se Hasan Uslu m byti vajzën e tij kërcimtaren 32-vjeçare Didem Uslu. Kjo sepse ajo shkoi në shtëpi e d e hur.

Kjo ngja rje e rënde ka ndodhur në qytezën Kesan në provincën veri-perëndimore turke Edirne.

Uslu tha në gjykatë se ishte f aji i bijës së tij, pasi kishte ofe nduar të ëmën dhe kishte deba tuar me të atin, i cili i kishte urdhë ruar të tregojë respekt.

Trupi i pa jetë i vajzës së tij u gjet në pyll. Ai do të v uaj 24 vite heq je lirie.

Kebab shop worker who chopped up daughter caught after arm found wrapped in newspaper - World News - Mirror Online

/RDA News

Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here