Nje tjeter vajze e djegur shkruan ne redaksine tone. Ajo thote qe nje dite vajti te motra e saj e martuar jo shume larg shpise se prinderve dhe aty futet serbes duke menduar qe ajo ishte vetem .Ne fakt aty ishte vetem kunati burri i motres se vet dhe ai po dilte nga dushi kur ajo shikon se si atij i varej zogu. Ne fillim rrefen ajo u tremba se nuk kisha pare live asnjehre me pare nje zog aq te madh dhe t bukur. Ne fakt ate dite dola me vrap por me ka mbetur ne mendje. Mendoj qe motra ime eshte vajze me shum fat por mbase ka ardhur koha qe te ndaj pakez fat me mua . Kam turp por e kam fiksim me e provu njehere me ate . Ju lutem po ju vajza cfare do benit ne vednin tim . Ju perqafoj te terave.

Nje tjeter vajze e djegur shkruan ne redaksine tone. Ajo thote qe nje dite vajti te motra e saj e martuar jo shume larg shpise se prinderve dhe aty futet serbes duke menduar qe ajo ishte vetem .Ne fakt aty ishte vetem kunati burri i motres se vet dhe ai po dilte nga dushi kur ajo shikon se si atij i varej zogu. Ne fillim rrefen ajo u tremba se nuk kisha pare live asnjehre me pare nje zog aq te madh dhe t bukur. Ne fakt ate dite dola me vrap por me ka mbetur ne mendje. Mendoj qe motra ime eshte vajze me shum fat por mbase ka ardhur koha qe te ndaj pakez fat me mua . Kam turp por e kam fiksim me e provu njehere me ate . Ju lutem po ju vajza cfare do benit ne vednin tim . Ju perqafoj te terave.

Netflixalbania

 

Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here