A e dini se ne cilat shtepi vijne engjejte dhe iken shej’tani Ebu Hurejra radijAllahu anhu thotë: Vërtetë, shtëpia në të cilën lexohet Kurani u mjafton banorëve të saj, në të vijnë engjëjt, ikin prej saj shejtanët dhe i shpeshtohen të mirat. Ndërsa, shtëpia në të cilën nuk lexohet Kurani iu duket e ngushtë banorëve të saj, engjëjt largohen nga aty, shejtanët vijnë dhe i pakësohen të mirat. Sunen Ed-Daremij, 3352. Allahu na bafte nga pasusit e tij.Lerini engjejt te rine te sigurt ne shtepine tuaj, begati dhe bolleku do te mbizoteroje te ju.

A e dini se ne cilat shtepi vijne engjejte dhe iken shej’tani Ebu Hurejra radijAllahu anhu thotë: Vërtetë, shtëpia në të cilën lexohet Kurani u mjafton banorëve të saj, në të vijnë engjëjt, ikin prej saj shejtanët dhe i shpeshtohen të mirat. Ndërsa, shtëpia në të cilën nuk lexohet Kurani iu duket e ngushtë banorëve të saj, engjëjt largohen nga aty, shejtanët vijnë dhe i pakësohen të mirat. Sunen Ed-Daremij, 3352. Allahu na bafte nga pasusit e tij.Lerini engjejt te rine te sigurt ne shtepine tuaj, begati dhe bolleku do te mbizoteroje te ju.

Netflixalbania

Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here