Sa mund të durojnë femrat pa bërë s e.ks dhe se cilat ishin efektet që sillte mos aktiviteti sek.sual? Kësaj pyetje i ka dhënë përgjigje Revista gjermane “Petra”, e cila zhvilloi një sondazh ku morën pjesë më shumë se 1000 gra nga mosha 29 deri në 39 vjeç. Edhe pse pritshmëritë ishin se femrat nuk mund të ishin kaq te padurura rezultate dolen se meshkujt mund te durojne me gjate se femrat pa bere seks. femrat kur deshirojne patjeter seks mund te arijne ne ekstrem per te realizuar deshiren e tyre te epshit ndryshe meshkujt duken me te permbajtur .Gjithmone ketu bejne perjashtim prototipat meshkuj apo femra.

netflixalbania

Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here