Pamje të pazakonta janë publikuar nga një b urg në Greqi, ku një shqiptar ka vënë në rresht të gjithë të bu rgosurit, duke vendosur ligjin brenda mureve të godinës.

VIDEO që është publikuar gjërësisht në rrjetet sociale mendohet se është xhiruar në b urgun e Koridhalos dhe ka si protagonist Fabio Dushkun, një i ri me origjinë nga Mirdita, i cili është dën uar me b urg përj etë.

Siç mund të shihni në video, Fabio Dushku ka mbledhur të gjithë të b urgosurit, dhe ndërsa mban një flamur kuqezi në dorë, u kërkon llogari.

video te url me poshte

https://www.facebook.com/watch/?v=669205957139163

Netflixalbania

Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here