I ekz.eku.tuari mëngjesin e sotëm në qytetin e Durrësit, Edmond Koçi, ose siç njihet ndryshe me nofkën Mond Çekiçi, njihet si një nga anëtarët më aktivë të ban.dës së Durrësit.Mond Çekiçi konsiderohej nga policia e Durrësit si person me rrezi.kshmëri, pasi jo vetëm që është pjesë përbërëse e një klani kri.minal në Durrës, por ai rezulton të jetë dën.uar disa herë për akuzën e mbajtjes pa lejë të ar.mëve dhe kundërshtimit të forcave të policisë. Në muajin maj 2009 Edmond Koçi, është dë.nuar me 2 vite bu.rgim për aku.zën e Mbajtjes pa lejë të ar.mëve.

Në një raport të ministrisë së brendshme të botuar në vitin 2016, thuhej se Mond Çekiçi, është pjesë shoqërore me Lulzim Berisha Luli, Emiljano Shullazi Mili, Plarent Dervishaj “Lenti”, Marjel Fierza, Julian Meçaj, Bashkim Haxhiaj dhe persona të tjerë.

Nga të dhënat operative thuhet se Mond Çekiçi administron disa shërbime në portin e Durrësit, nëpërmjet disa kompanive, ku ai qëndron si pronar në hije.

Mond Çekiçi është arre.stuar herën e fundit në 24 shtator nga policia e Durrësit për arm.ëmbajtje pa leje, por është liruar në datën 8 tetor 2020

netflixalbania

 

Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here