Drejtuesi politik i partisë Demokratike në qarkun e Kukësit, Flamur Hoxha ka publikuar foton e të riut që ndë rroi je të ditën e sotme teksa ishte duke punuar në kantierin e Aeroportit të Kukësit.

Në një status në Facebook, Hoxha shkruan se ndihet i trishtuar për v de kjen e ak siden tale të 35-vjeçarit Meriman Gashi, duke e cilësuar këtë hum bje për familjen dhe Partinë Demokratike.

Ai i shpreh ngushëllime familjarëve ndërsa shton se shpreson që sa më shpejt të zbardhen rrethanat e aks iden tit.

“Ndjehem i trishtuar për v dekj en aks ide ntale në aeroportin e Kukësit të 35 vjeçarit Meriman Gashi nga fshati Nangë. Ai la në pikëllim gruan me dy fëmijë të mitur tashmë jetimë, la në pikëllim prindërit dhe vllezër e motra. Me vd ekj en e Merimanit Partia Demokratike hu mbi anëtarin e devotshem.

rdanews.al

Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here