y që shihni në foto është Artan Ismalaja i cili pasi mas akroi me th ikë bashkëshorten e tij Klarita Ismalaja tentoi të vetëv ritej. Ngjarja e rëndë ka ndodhur ditën e sotme në oborrin e një stalle lopësh në Bubq, pasi çifti i cili jetonte prej vitesh në Tiranë kishin shkuar me makinë.

Çifti ishin prindër të dy djemve më i madhi 22 vjeç dhe i vogli 16 vjeç dhe kishin në pronësi të tyre një dyqan pranë fakultetit të Inxhinierisë.

Artan Ismalaja aktualisht ndodhet në spi talin e Traumës, pasi ka go ditur disa herë veten e tij me thikë duke shkaktuar pla g ë të shumta. 51-vjeçari ishte kamareman me profesion, por ende mbeten të paqarta motivet e kësaj ngjarje të rëndë.

netflixalbania

Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here