Rusia ka kryer autopsinë pas vdekjes së pacientëve me kovid-19, është bërë një zbulim i madh. Siç kemi raportuar, e kishin bërë edhe të tjerët më përpara dhe kishin dalë në po ato përfundime  por ky është një qëndrim zyrtar shtetëror i një vendi me numur të lartë popullsie
Rusia është vendi i parë në botë që bën zyrtarisht obduksionin e kufomave Kovid-19 dhe pas një hetimi të plotë, u përcaktua që Covid-NUK ekziston SI VIRUS.
Ēshtë një mashtrim GLOBAL. Njerëzit vdesin nga rrezatimi elektromagnetik helm i zgjatur .
Mjekët në Rusi po shkelin ligjin e Organizatës Botërore të Shëndetësisë OBSH që nuk lejon autopsitë e të vdekurve me Covid-19.
Pas një periudhe analizash shkencore, nuk mund as të supozohet se është një virus, por më tepër baktere që shkaktojnë vdekjen dhe çojnë në formimin e mpiksjes së gjakut në venat dhe nervat, nga të cilat pacienti vdes për shkak të këtyre baktereve.
Rusia mundi virusin dhe tha  nuk ka asgjë tjetër përveç një koagulimi të enëve të gjakut trombozë, dhe metoda e trajtimit është me tableta antibiotike, anti-inflamatore dhe duke marrë antikoagulantë aspirina.


Do të thotë që sëmundja mund të shërohet, ky mesazh i bujshëm për botën u përgatit nga mjekët rusë përmes autopsisë së kufomave të virusit Kovid-19. Sipas shkencëtarëve të tjerë rusë, ventilatorët dhe njësitë e kujdesit intensiv UCI nuk duhen përdorur kurrë. Protokollet për këtë përcaktim janë botuar tashmë në Rusi.
KINA tashmë e dinte këtë por kurrë nuk e publikoi raportin e saj.
Ndani këtë informacion me familjen tuaj, fqinjët, miqtë, miqtë, bashkëpunëtorët në mënyrë që ata të mund të dalin nga frika e Covid-19 dhe të kuptojnë se nuk është një virus, por thjesht janë bakteret e ekspozuara ndaj rrezeve 5 G.Kujtojmë këtu se Trump kërkoi ndalimin e antenave 5G

Shkaku është lëndimi i njerëzve me imunitet shumë të ulët. Ky rrezatim gjithashtu shkakton inflamacion dhe hipoksi. Ata që janë viktima duhet të marrin Aprin-100 mg dhe Apronicot ose Paracetamol 650 mg.
Për shkak se Covid-19 është treguar se shkakton mpiksjen e gjakut, çon në trombozë tek njerëzit dhe pse mpiksja e gjakut në venat dhe për këtë arsye truri, zemra dhe mushkëritë nuk mund të oksigjenojnë, gjë që e bën të vështirë për njerëzit të marrin frymë dhe njerëzit vdesin shpejt nga mungesa e energjisë së frymëmarrjes.
Mjekët në Rusi nuk dëgjuan protokollin e OBSH-së dhe i hapën kufomat e Covid-19.
Mjekët hapën krahët, këmbët dhe pjesët e tjera të trupit dhe pasi u testuan siç duhet, vunë re se enët e gjakut dhe venat e mbushura me mpiksje që normalisht parandalonin rrjedhjen e gjakut, si dhe zvogëlonin rrjedhën e oksigjenit në trup duke bërë që pacienti të vdesë.

Pas përfundimeve të këtij studimi, Ministria e Shëndetësisë e Rusisë ndryshoi protokollin e trajtimit Covid-19 dhe u dha aspirinë-100 mg pacientëve të saj pozitivë dhe filloi të jepte Empromak.
Si rezultat, pacientët filluan të shërohen dhe shëndeti i tyre filloi të përmirësohej.
Ministria e Shëndetësisë e Rusisë nxorri dhe dërgoi në shtëpi më shumë se 14,000 pacientë në një ditë.
Burimi: Ministria e Shëndetësisë e Rusisë.

Marre nga 360grade.al

Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here