Lokali ku dikur punoja tani eshte i imi.Kam pune per vajza e djem te rinj.Me ne fund ia dola.Kam vuajtur shume kam bere shume sakrifica ne jete b por tani jam krenare. Ky klubi tani eshte i imi dhe kam punesuar djem e vajza te reja. Dhe ata po punojne shume mire dhe me siguri po te jene te mencur mund te blejne jo loklain tim por me siguri dicka te veten.I uroj te gjitheve fat ne jete po mos haroni te punoni fort .

netflixalbania

Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here