A je beqare? e ka pyetur një ndër ndjekësit. Ç’rëndësi ka nëse të tjerëve u thua je beqare apo e lidhur. Me rëndësi është ta duash dikë dhe të bëhet motivi parë për çdo gjë”, – është përgjigjur Ledjana. Më tej, dikush tjetër e ka pyetur se si ndihet shpirtërisht dhe ajo nuk ka hezituar të tregojë se është e dashuruar. Ndihem e dashuruar. Ndjenja të përziera”, – është shprehur Ledjana.  Po ashtu, ish-konkurrentja e “Përputhen” ka zbuluar se i mungon dikush të cilin e thërret bebe.

netflixalbania

Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here