Konkurrentja e emisionit i ka reaguar një mesazhi që i ka dërguar një ndjekëse. Debati i Ledjanës dhe Antonelës për Mevlanin siç duket ka ndikuar edhe te publiku.

Ledjana ka marrë një mesazh të padëshiruar nga një ndjekëse e cila i ka uruar vdékjén dhe pastaj ta lejë të lirë Mevlanin që të dal me Antonelën nga programi.

Ishalla n’várr sa më shpejt dhe ia liron Mevlanin Antonelëse, kanë qenë fjalët e ndjekëses të cilat siç duket e kanë lënduar Ledjanën pasi ajo e ka publikuar në storien e saj duke i shkruar edhe një mesazh.

Nuk i kam marrë asgjë askujt dhe nuk do ta bëjë. E vetmja gjë që kurrë nuk kam dashur është që fama dhe emisioni të ndikojë në gjendjen time emocionale dhe të arrij në një pikë të tillë ku më tepër qaj se sa qesh”, kanë qenë fjalët e Ledjanës e cila i ka shoqëruar me disa emotikona të mërzitu

RDA NEWS

Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here