Lutfi Haziri: “E kalli krejt Kosovën me mi prekë dikush vajzat e mija

Kryetari i Gilanit, Lutfi Haziri gjate intervistes se mbremshme ka folur për tre vajzat e tijë. Luta u shprehë se ai asnjëherë nuk i ndalon vajzat e tij dhe ju plotësoj të gjitha dëshirat.

Luta u shprehë se askush ska drejtë mja prek vajzat e tij se e kaIIë krejt Kosoven.

netflixalbania

Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here