Macet na mbrojnë:
Shumë njerëz mendojnë se macet nuk bëjnë asgjë, se janë dembelë dhe hanë dhe flenë gjithë ditën. Nuk është vërtet kështu! Macet kanë një detyrë në jetën tonë. Keni menduar ndonjëherë pse kaq shumë njerëz kanë një mace? Këtu do të gjeni disa informacione për jetën sekrete të maceve.
Të gjitha macet kanë fuqinë të heqin, çdo ditë, energjinë negative të grumbulluar në organizmat tanë. Ndërsa ne flemë, ata thithin këtë energji. Nëse ka më shumë njerëz në familje dhe vetëm një mace, kjo mund të grumbullojë një sasi të tepërt negativiteti që merr nga të gjithë.
Duke fjetur macja çlirohet nga negativiteti që thithi nga ne. Nëse jemi shumë të stresuar, ata mund të mos kenë kohë të mjaftueshme për të liruar veten nga kaq shumë negativitet dhe ta grumbullojnë si yndyrë derisa nuk mund ta heqin. Kjo është arsyeja pse është më mirë të kesh më shumë se një mace në shtëpi.
Ata na mbrojnë edhe gjatë natës ndërsa ne flemë. Kështu që ata duan të flenë në shtratin tonë. Nëse ata ndjejnë diçka të çuditshme rreth nesh macet hidhen në shtratin tonë për të na mbrojtur.
Shpresojmë se ata mund të na lënë vetëm në dhomë. Nëse dikush na viziton është paralajmëruar nga macet si të rrezikshme për ne, macet do të na rrethojnë për të na mbrojtur. Tani që e di që më mbrojnë në këtë mënyrë, çdo vizitë menjëherë i kushtoj vëmendje reagimeve të maceve të mia kur dikush hyn në shtëpinë time.
Nëse një mace e braktisur hyn në shtëpinë tuaj duke e adoptuar atë si të vetin, kjo është sepse ju keni nevojë për ndihmë.
Falenderoje atë që të zgjodhi ty. Nëse nuk mund ta mbani atë, kërkoni një shtëpi për të. Macja të erdhi për një arsye, e panjohur për ty, por arsyeja është.
Macet na shërojnë. Në kohën e Atlantis, kuratorët përdornin kristale për të kuruar. Por kur duhej të shkonin në vende të tjera, për të mos u akuzuar për magji të zezë, sollën mace në vend të kristaleve.
Macet janë krijesa të mrekullueshme dhe i duan pronarët e tyre në mënyrë të veçantë edhe nëse kanë një mënyrë të veçantë për t ‘ i shprehur ato. Ata janë miq dhe shokë të mrekullueshëm! Ata janë të butë, të butë dhe besnik!
Adoptoni një mace që jeta juaj nuk do të jetë kurrë e njëjtë!
Perkthyer nga italishtja   V/K .Netflixalbania

Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here