Maneki Neko ose macja me fat është një dukur e fatit  ne kulturën Lindore që është bërë shumë e njohur dhe në kulturën perëndimore ,dhe sot sjell një mesazh fatlum për ju.

Nr 1. Prosperitet dhe lajm i mirë
Macja e bardhë që po tund putren  e saj  të djathtë sjell mirëqenie financiare dhe një lajm të mirë. Mos harroni se kur ndryshoni idetë tuaja për para dhe pranoni që jetojmë në një botë prosperiteti dhe bollëku  të pakufizuar, ju e keni më të lehtë për prosperitetin të manifestohet në jetën tuaj, në sasi të përshtatshme me pritjet dhe nevojat tuaja.

2. Mbrojtja dhe harmonia
Macja që përshëndet me të dy putrat  sjell mbrojtje për shtëpinë, për njerëzit që jetojnë në të dhe gjenerojnë harmoni me ata që janë pjesë e jetës tuaj dhe bota juaj. Mos harroni se atje ku ka paqe, ka dashuri dhe ku ka dashuri, asgjë nuk do të jetë e nevojshme.
3. Fati i ëndrrave që bëhen realitet
Macja e gjelbër kimono është e lidhur me fatin e realizimit të ëndrrave. Mos harroni se ëndrrat janë fillimi i gjithçkaje që ekziston, sepse asgjë nuk materializohet pa u imagjinuar dhe ëndërruar më parë.

4. Suksese në detyrat e shtëpisë tuaj
Kapja e artë shoqërohet me përfundimin e suksesshëm të të gjitha llojeve të detyrave dhe projekteve që po ndërmerrni në këtë moment të jetës suaj. Mos harroni se kur ju angazhoheni për një qëllim në trup, shpirt dhe zemër, i gjithë universi komploton në favorin tuaj në mënyrë që në rrugën tuaj njerëzit dhe mjetet duket se i kthejnë ato në një realitet të shkëlqyeshëm.

5. Dituria dhe vendimet e duhura
Cilësia e jetës suaj depozitohet në cilësinë e vendimeve tuaja, për këtë arsye macja e bardhë që përshëndet me putrën e tij të majtë sjell ndjeshmëri dhe inteligjencë në mënyrë që të mund të merrni disponimet më të mira në jetën tuaj dhe ju kujton se ne nuk e dimë se çfarë do na vije nesër, vendimi më i mirë është të jesh i lumtur dhe të jetosh intensivisht sot.

6. Tërheq lumturinë
Macja e zezë shpërndan energjitë e këqija dhe dridhjet, hedh poshtë zili, pikëllime dhe zhgënjime dhe tërheq gëzim, dashuri, dritë dhe lumturi. Mos harroni se të jesh i lumtur është një vendim që duhet të merret çdo ditë, i cili nuk varet nga rrethanat e jetës së dikujt, por nga qëndrimi që marrim në çdo agim të ri.

Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here