Rivian po punon për të sjellë makinën e re, por ajo që e bën të veçantë Rivian R1T është kuzhina që mban me vete.

Automjeti elektrik, përveç risive të tjera, ka të instaluar kuzhinën, që ndodhet brenda tunelit të ingranazheve të kamionçinës.

Kuzhina e kampit R1T përfshin tre module: një pianurë me induksion, një lavaman dhe një rezervuar uji.

Përmban gjithashtu dy sirtarë për enët dhe ushqimet. Modulet mund ta kthejnë R1T në një mjet që përshtatet me nevojat individuale të secilit pronar.

 

Automjeti i kompanisë amerikane do të kushtojë rreth 75 mijë dollarë, ndërsa opsioni i kuzhinës kushton 6.750 dollarë.

marre nga Egla Ceno

Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here