Une qe po ju shkruaj jam nje vajze qe kam emigruar bashke me familjen qe ne moshe te re ne gjermani. Une jam 29 vjece me profesion Laborante dentare ne nje klinike shume te njohur ne qender te Hanoverit. Ne nje panair birre qe u zhvillua ne qytetin tone permes miqsh takova rastesiht nje djale nga Shqiperia me te cilin ne fund shkembyem vetem nje perqafim ne faqe por haruam te shkembenim numrat e telefonit dhe une as emrin nuk ia di te plote. Pune eshte se ai ishte shume i bukur dhe mua me ka ngelur ne mendje. Nate e dite me del ne ender .Kam frike se jam dashurar tmersisht me te dhe do bej gjithcka per ta takuar dhe njehere te vetme . Kush e degjon historine time ta shperndaje deri sa djali ta lexoje dhe te me dergoje numrin e telefonit ose te vi te klinika ime dhe te takohemi. Faleimnderit shume kush me ndihmon.

Une qe po ju shkruaj jam nje vajze qe kam emigruar bashke me familjen qe ne moshe te re ne gjermani. Une jam 29 vjece me profesion Laborante dentare ne nje klinike shume te njohur ne qender te Hanoverit. Ne nje panair birre qe u zhvillua ne qytetin tone permes miqsh takova rastesiht nje djale nga Shqiperia me te cilin ne fund shkembyem vetem nje perqafim ne faqe por haruam te shkembenim numrat e telefonit dhe une as emrin nuk ia di te plote. Pune eshte se ai ishte shume i bukur dhe mua me ka ngelur ne mendje. Nate e dite me del ne ender .Kam frike se jam dashurar tmersisht me te dhe do bej gjithcka per ta takuar dhe njehere te vetme . Kush e degjon historine time ta shperndaje deri sa djali ta lexoje dhe te me dergoje numrin e telefonit ose te vi te klinika ime dhe te takohemi. Faleimnderit shume kush me ndihmon.

netflixalbania

Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here