Alexandra Jenna ka rrëfyer për The Sun se si u abuzua seksualisht dhe u drogua. Ajo nuk mban mend asgjë nga 5 orë të jetës së saj, gjatë të cilave është abuzuar. 28 vjeçarja ka rrëfyer se si mban mend që pyeti një burrë në club se ku mund të dilte për të pirë cigare. Ajo tregoi se burri e shtyu qëllimisht drejt një kopshti dhe nuk kthehej dot brenda klubit.

Jam e sigurt që në pijen time kishte drogë, pasi pas kësaj nuk mbaj mend më asgjë. Mendoj se atje jam abuzuar s*ksualisht, madje shoferi i taksisë me të cilin po kthehesha në shtëpi më tha se po nxirrja shkumë nga goja, ka thënë ajo.

Alexandra u dërgua nga taksisti në një stacion policie. Aty ajo mban mend se policët e çuan në shtëpi, ndërsa beson se personi i kishte bërë një video gjatë aktit.

U përdhunova dhe u drogova për disa ditë. Sigurisht që mbijetova, edhe pse shërimi mori pak kohë. Nuk ka asnjë mënyrë të lehtë për ta thënë gjithë këtë që më ka ndodhur”, ka thënë ajo.

Mandatory Credit: Photo by Broadimage/Shutterstock (10331955e)
Kim Kardashian
Kim Kardashian out and about, Los Angeles, USA – 10 Jul 2019
Wearing Yeezy

Policia ka zbuluar disa pamje në internet ku shihet një vajzë bjonde që mbyll sytë dhe humb vetëdijen. Një burrë i afrohet në ato momente, e zhvesh, e përkul mbi tavolinë dhe fillon të kryejë marrëdhënie me të.

perkthyer nga THE SUN

 

Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here