Më jep 50 euro gjithë natën jam e jotja, Trendi i ri te vajzat e reja ne shqiperi.

Kjo dukuri sa po vjen e po shtohet e më shumë është e theksuar te moshat e reja, por edhe ato të tjerat jo se qëndrojnë prapa.

Rastet kur vajzat e reja në moshë bëjnë kompromis dhe shkojnë në shtrat me meshkuj që nuk i njohin fare kundrejt shumave të caktuara të parave duket se sa po vijnë e po shtohen. Po kthehet në një trend, një fenomen i zakonshëm dhe një rrugë e thjeshtë që vajzat zgjedhin për të fituar para. I njëjtë është rasti që do t’ju paraqesim më poshttë. Në të tregohen bisedat e një djali me një vajzë të quajtur Megi, e cila vetofrohet për të kryer m arrëdhënie s eksuale me djalin për shumës prej 50 eurosh.

netflixalbania

Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here