Aktorja e njohur nga Tropoja, Arjola Demiri ka dalë zyrtarisht në mbështetje të PS. Në një situatë të improvizuar në Soiree, Arjola Demiri ka mbajtur një fjalim se pse populli duhet të votojë PS-në dhe pikërisht atë.

Sot një nga aktoret më të dashura/ Arjola Demiri e thotë troç: Kam bërë shumë audicione, e famshme u bëra… - Top Channel

E për ata që li ndin 4 fëmijë do i kapim familjarisht e t’i çojmë në Kinë se do të kenë ndonjë dell Kine. Pra, me mua në pushtet, bëni sks, qejf dhe lindje  është shprehur Arjola Demiri duke qeshur.

Aktorja e njohur nga Tropoja, Arjola Demiri ka dalë zyrtarisht në mbështetje të PS. Në një situatë të improvizuar në Soiree, Arjola Demiri ka mbajtur një fjalim se pse populli duhet të votojë PS-në dhe pikërisht atë E për ata që li ndin 4 fëmijë do i kapim familjarisht e t’i çojmë në Kinë se do të kenë ndonjë dell Kine. Pra, me mua në pushtet, bëni sks, qejf dhe lindje  është shprehur Arjola Demiri duke qeshur.

netflixalbania

Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here