Me ngeli goja ne lepirese. Nuk di si me heq dore ? Kjo eshte letra e nje vajze qe tani po pregatitet te filloje sezonin e ri studentor. Sic e vute re ajo ne letren e saj na shkruan se ka nje varesi te madhe ndaj lepirese sikur te ishte nje femije 4 – 5 vjeced. Ajo thote qe ndonjehere nuk han buke fare ngaqe gjate gjithe kohes kanuje lepirese ne dore. Ajo shkruan qe ka nj koleksion te madh me te gjitha llojet e lepireseve qe i blinin pindit qe kur ka qene e vogel dhe deri tani qe i blen vete atro. Shpesh here ajo mundohet ti blej fshehurazi ato sepse e ndejn se i vjen turp si vajzae e vogel me ato ne dore .

Ju opershendes stafi.

Jeni me te miret

Netflixalbania

Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here