Megi nga Elbasani 28 vjec e sapo divorcuar pa femije. Kerkoj nje burre serioz per tu martuar. Kjo eshte letra e nje vajze te re te sapodivorcuar e cila shpejgon ne letren e saj se martesa e pare nuk kishte funskionuar edhe pse ajo ishte nje bashkeshorte e devotshme ndaj burrit te saj. Ajo thote se eshte ndare me mirekuptim dhe se tani eshte e lire dhe e gatshme te krijoj nje familje te re por me nje burre serioz i cili di te sillet me femrat dhe do tte kujdeset dhe te krijoj nje familje.

 

Faleminderit stafit po e postuat.

Netflixalbania

Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here