Prindërit i dërgojnë fëmijët në shkollë për të mësuar, por një s kandal i madh është zbuluar.

Një mësuese është zbuluar se e ka bërë në krevat dhe në makinë me nxënësit e saj, ata që pranonin ajo u vinte nota të mira mësuesi i detyron studentët e tij të bëjnë se ks në këmbim.

Mësuesja 40 vjeçe u kërkonte numrin nxënësve të saj dhe ata që pranonin u ”ofronte mësime falas në shtëpi

U zbulua se ajo mund të ketë kryer marrdhënie me 40 nxënës. Ata që nuk pranonte ajo i ngelte në klasë.

Mësuesja me emrin Yokasta besohet se ka kontaktuar me rreth 40 djem të rinj dhe ka ftuar një duzinë prej tyre në banesën e saj.

Madje d yshohet se ajo e ka bërë me rradhë me disa prej tyre…

live14news

Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here