Jam 49 vjeqare, jam shqiptare me qendrim ne amerik e divorcuar kam femijen e rritur, kerkoje nje burre per lidhje martesore shqiptar mosha 45-55 vjeqar.

Shkruaj per tu njohur me nje njeri qe deshiron te gjeje ate person qe nuk e ka hasur me pare per te ndertuar te ardhmen,nese funksionon njohja vazhdojme me gjate.

I lutem atyre që me shkruajne të shkruajn thjeshtë pasi nuk e kuptoj Gjuhen shqipe qe flasin plus qe duan te kalojne kohen. Une jam shqiptare dhe jam 49 vjec, jetoj jashte shtetit.Personi te jete 45 deri ne 60 vjec.Mundesisht mos e marre per te kaluar kohen kete njohje,por me qellim te krijoje nje lidhje stabile.Komunikimin e mire e vleresoj shume, kam restorantin tim te interesuarit te lajmerohen duke marrur të dhënat e mija personale .Ju faleminderit stafi

netflixalbania

Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here