Të ftuar në “Glamour Zone”, këngëtarja, Mihrije Braha dhe bashkëshorti i saj Naim Abazi kanë treguar një pjesë të jetës së tyre që ne nuk e njihnim. Mihrija zbuloi se ka marrë një ofertë 1 milion euroshe, për një natë dhe reagimin e bashkëshortit të saj kur e mori vesh.

Ka qenë një ofertë 1 milionë dollarëshe, një natë në një ishull. Është shumë i njohur dhe është shqiptar. Më e bukura, është se pas kësaj telefonate, mora menjëherë Naimin dhe i thash çfarë ndodhi.

Ai filloi të më tallte e të bënte shaka duke më thënë: Më ke humbur 1 milion dollarë. Këtë ma ka përmendur 2 muaj e gjysmë. tha këngëtarja.

Shekulli

Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here