1–Virgjeresha eshte shenja me e madhe e Zodiakut. Ajo merr pak grade nga Luani dhe Peshorja duke e zmadhuar influences e saj.
2–Konfigurimi i saj si kostelacion eshte “nje femer gjysem e shtrire qe mban nje lule ne dore”. Por nga ana tjeter eshte pranuar dhe nje tjeter konfigurim siç eshte ai i nje” vajze qe lexon nje liber. prapa saj eshte nje Entitet si engjell ose Pani dhe para saj disa kollona te thyera”.


3–Vrima e Zeze me Masive gjendet ne shenjen e VIRGJERESHES qe do te thote se kjo shenje e thyen ose e “perkul” Kohen & Hapesiren me shume se cdo shenje tjeter.
4–Aktiviteti Mendor dhe analitik eshte me i Larte se cdo shenje tjeter (per shkak te Vrimes se Zeze Masive) sepse truri tenton te kooperoje me te dyja hemisferat njekohesisht. ( gje qe s’ndodh ne shenjat e tjera).
5—Eshte Simbol i Sherbimeve Sekrete (Inteligent Servis ) per shkak te inteligjences se Larte. Per kurjozitet zyra Qendrore e CIA-s ndodhet ne Lengli , ne Shtetin e Virginias( eshte territori ku kostelacioni i VIRGJERESHES bie ).
6—Gjate Shenjes se VIRGJERESHES bien me shume TERMETE bote se ne cdo shenje tjeter. Virgo quhet dhe shenja e termeteve.
7—Kalendari Perandorak Kinez fillon me
yllin SPIKA , Ylli me I ndritshem I kostelacionit. Nga ky yll fillonte numerimi i viteve Kineze.
8—Gjate kesaj shenje ne Shtator piqet RRUSHI , fruti me i rendesishem dhe me mistik, Simbol i Imortalitetit.Nga rrushi del Vera , pija e Mbreterve dhe e Magjistareve.
9—Nga gjaku menstrual i femres formohet femija dhe Virgjereshe ka gjakun menstrual me kualitativ ( ka prezencen me te larte te hormoneve Melatonine & Serotonine).Per kete arsye figurat me te medhaja Religiose si Krishti, Buda etj kane lindur nga nena Virgjereshe.
10–Virgjeresha ka “tensionin nervor” me te larte se te tjeret ndaj qan me shume se cdo shenje. Energjia me e madhe gjendet ne pellemben e duarve dhe ne syte qe I rrezatojne.
11—Eshte gjithmone ne kerkim te Persosmerise, Pastertise ( shpirterore & fizike) dhe eshte Kurioze per gjithshka. I shijojne gjerat me pak “aventure” dhe risk.
12- Ne rini vajza virgjereshe ka tendence te dashurohet me meshkuj te “forte”( pak gangsterre) ose me djem shume me te medhenj ne moshe.

Autori  Jofiel Koco

Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here