Dhímbjet e shpinës llogariten ndër përvojat plot vuajtje të shumë njerëzve dhe përbëjnë ndër sh kaqet më të shpeshta për të trokitur tek mjeku familjar. Mjekësia alternative çdo ditë e më shumë po bëhet opsion i pacientëve të cilët siç thonë edhe vet pacientet kanë gjetë shërímin tek këta mjekë. Njëri ndër këta mjek është edhe Mujë Haliti i cili thotë se mjekon çdo sëmundje të boshtit kurrízor tash e 36 vite

Gazetarja e DTV-së Doruntina Gashi ka realizuar një storie me mjekun Haliti i cili mes tjerash thotë që mbi 130 mijë pacíent me p robleme të boshtit kurrízor kanë kaluar nga duart e tij, madje nga karroca i ka ngrítur 176 persona

netflixalbania

Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here