Une jam Monda jam studente ne vit te dyte te shkencat. Jam nje vajze shume e zgjuar te pakten te gjithe ata qe njoh keshtu mendojne edhe prinderit kur isha e vogel keshtu me thonin qe une kisha mendjen e gjithe botes. Tani qe po ju shkruaj kam nja hall te madh dhe po me kalo ne stres. Pas nje muaj kam nje provim te mbartuar te matematikes pasi kur ishte sezoni mora noten 8-te  por une nuk jam nga ato goca o i nxjerr te gjitha 10-ta o plas fare por nuk e di pse e kam mare me pak frike kete probimin e matematikes e prandaj vendosa qe ta ndaje kete hallin tim me te tjeret se keshtu ndjehem me e lehtesuar.

Faleminderit stafi po e postuat.

Netflixalbania

Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here