Mos degjoni njerzit apo zerat e pautorizuar. Vaksinohu mbro te ardhmen. mbro jeten. mbro globin.Njerzit anti vaksine po behen gjithmone dhe me te ashper dhe ndikues jo vetem ne shqiperi por ne gjith globin.mes gjithe kesaj zhurme duket qe shqiptaret jane vaksinuar kunder covid-19 me shume se shume vende te tjera.

NETFLIXALBANIA vazhdon te bej thirje te gjithe te rinjve ne javen e vaksines se lire tu drejtohen qendrave shedentsore apo qendrave te vaksnimeve .

Lirija eshte e shtrejnte. Vaksinohu te mos izolohesh.

netflixalbania

Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here