Rrebeshe të fuqishme shiu priten në Mal të Zi dhe skajin verior të Shqipërisë, ndërsa në viset tjera pritet mot pak më i freskët me intervale kohore me diell dhe vranësira .Rrallë në ndonjë rajon mund të ketë ndonjë rrebesh të izoluar shiu me vetëtima dhe bubullimë.

Në ditët e ardhshme pritet mot pak më i këndshëm, me intervale kohore me diell dhe vranësira të cilat në disa vise të Shqipërisë dhe Maqedonisë së Veriut pritet të ku shtëzojnë rrebeshe lo kale af atshkurtra shiu me vetëtima dhe bubullimë.

Netflixalbania

Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here