Motra ime ka ngelur shtatzene.Ajo nuk eshte e martuar por thote se ka disa muaj qe vjen nje Engjell dhe i futet ne shtrat.Ku eshte ky engjelli ?Kjo eshte nje leter qe nje vajze e dergon per motren e saj.Ajo thote se eshte ngjarje e vertete dhe se e motra betohet se vjen nje engjell kur ajo eshte ne gjume dhe i thote qe femija qe do linde do te jete nje femije i bekuar prandaj ajo duhet ta mbaje dhe te jete besnik ndaj engjelli dhe te mos martohet deri sa ti thote ai .Faleminderi po e postuat .

Motra ime ka ngelur shtatzene.Ajo nuk eshte e martuar por thote se ka disa muaj qe vjen nje Engjell dhe i futet ne shtrat.Ku eshte ky engjelli ?Kjo eshte nje leter qe nje vajze e dergon per motren e saj.Ajo thote se eshte ngjarje e vertete dhe se e motra betohet se vjen nje engjell kur ajo eshte ne gjume dhe i thote qe femija qe do linde do te jete nje femije i bekuar prandaj ajo duhet ta mbaje dhe te jete besnik ndaj engjelli dhe te mos martohet deri sa ti thote ai .Faleminderi po e postuat

netflixalbania

Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here