Valbona Selimllari është një ndër personazhet më të dashur për publikun.
Ish miss-i gjithnjë tërheq vëmendjen me bukurinë e saj, që mesa duket ka gjetur sekretin e ‘mos plakjes’.

Sa i përket jetës së saj private Valbona mundohet të jetë gjithnjë e rezervuar, duke e mbajtur familjen dhe fëmijët jashtë vëmendjes së medias.
Por ditën e sotme Valbona ka publikuar në Instagram disa foton ga një udhëtim që ka bërë në majën e Jezercës.

Mirëpo, në njërën prej fotove, Selimllari shfaqet me të motrën, të cilën nuk e ka prezantuar më herët për publikun.
Ajo quhet Arlinda dhe eshte mjaft e bukur.

Ato kanë një ngjashmëri shumë të madhe me njëra- tjetrën, sa që vështirë se mund të dallohen.
‘Me motrën që me zor vendosi të ngjitej në Jezercë, por me më shumë zor donte të zbriste’, shkruan Selimllari

Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here