Një lajm shumë i mirë për të gjithë shqiptarët që e kanë të nevojshme dhe të domosdoshme udhëtimin me Austrinë. Vendi i rëndësishëm i Bashkimit Evropian ka vendosur të rifillojë fluturimet me Shqipërinë, ndonëse vetëm për shtetasit që janë rezidentë të Bashkimit Europian. Lajmin e bën me dije Aeroporti i Rinasit, duke njoftuar se pas 5 muajsh kanë rinisur fluturimet edhe drejt Frankfuritit përmes kompanisë Lufthansa.

 

Një lajm shumë i mirë për të gjithë shqiptarët që e kanë të nevojshme dhe të domosdoshme udhëtimin me Austrinë.

Vendi i rëndësishëm i Bashkimit Evropian ka vendosur të rifillojë fluturimet me Shqipërinë, ndonëse vetëm për shtetasit që janë rezidentë të Bashkimit Europian.

Lajmin e bën me dije Aeroporti i Rinasit, duke njoftuar se pas 5 muajsh kanë rinisur fluturimet edhe drejt Frankfuritit përmes kompanisë Lufthansa.

Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here