Një denoncim skandaloz ka ardhur në adresën e Facebook-ut të ish-kryeministrit Sali Berisha, ku doktoresha Najada Çomo mer në telefon infermierët dhe i shan e i ofendon bashk me vartëset e saj, duke i kërkuar të kthejnë lekët e bonusit që përfituan gjatë luftës me Covid-19.

Infermiereve te vijes se pare ju kerkojne te kthejne leket e bonusit!!

Lexoni denoncimin e qytetarit dixhital. sb Prsh doktor najda como mer në telefon infermierët i shan i ofendon bashk me vartëset e saj prej të cilave nje far Rita Kryeinfermiere seksere e besuar e saj dhe ju kërkon mbrapsht lekët e bonusit infermierëve të vijës së pare një turp i madh për këte popull ca ka vën poste drejtuse ju lutem anonim.

netflixalbania

Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here