Një vajze e cila shqetesonte  komshinjte  me zhurmat qe bente gjate marredhenies intime, ka shperndarë në rrjete sociale një letër që fqinji i saj i zemëruar i ka dërguar, nëpërmjet së cilës i kërkon “të ndalojë së ulërituri si një derr” kur bën s.eks.

Fotoja, që tregonte se ishin përdorur shkronja të mëdha për ta shkruar mesazhin, u bë menjëherë virale, shkruan “The Sun”.A mundet të ndaloni së bërtituri si një derr kur kryeni marrëdhënie seksuale? Jemi të gjithë të lodhur nga kjo!!! Fqinjët.

 

Fotoja deri më tani ka marrë më shumë se 1,100 komente dhe mbi 21,000 pëlqime.

shkodranews

Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here