Një baba është rr.ahur dhe për.plasur eg.ërsi.sht nga një grup studentësh adoleshentë në një shkollë, pasi gj.uajti një të ri që sul.moi të birin.

Pamjet shqe.tësue.se, të ka.pura në një celular, tregojnë adoleshentët duke go.ditur dhe duke shk.elur me kë.mbë babanë, jashtë Shkollës së Mesme të Shtetit Park Ridge në Brisbane.

She.rri ndodhi të hënën pasi mbaroi shkolla.

Usht.ruesi i detyrës së rre.shterit të vjetër Nick Edwards tha që babai bëri një ank.esë, dhe është ngr.itur një he.tim policor.

Departamenti i Edukimit në Queensland tha që shër.bimet e urgje.ncës u thirrën në shkollë, por nuk mund të konfirmonin nëse studentët ishin ndë.shkuar.

Shkolla po punon në mënyrë aktive me familjet e për.fshira në sh.err dhe nxënësit po merren në përputhje me Planin e Sjelljes së Përgjegjshme të shkollës, tha një zëdhënës.

Video Player

Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here