Një lajm i trishtë bëhet me dije këtë të “premte të zezë”. Mësohet se ka ndërruuar jetë për shkaqe ende të panjohura studentja dhe njëkohësisht asistentja e Fakultetit të Inxhinierisë Mekanike në Kosovë Qëndresa Bresa.

Njoftimin për këtë ngjarje të hidhur e ka bërë me dije në rrjete sociale vetë Fakulteti ku ajo studionte dhe jepte kontributin e saj si asistente. Qendresa ishte studente e shkëlqyer, ishte shembull për të gjithë dhe do të kujtohet gjithmonë ndër shokë dhe kolegë. Dhimbje e madhe për familjen të afërmit dhe miqtë e saj Stafi i Newsbomb i shpreh ngushëllimet e sinqerta familjes Bresa.

Një lajm i trishtë bëhet me dije këtë të “premte të zezë”. Mësohet se ka ndërruuar jetë për shkaqe ende të panjohura studentja dhe njëkohësisht asistentja e Fakultetit të Inxhinierisë Mekanike në Kosovë Qëndresa Bresa.

Njoftimin për këtë ngjarje të hidhur e ka bërë me dije në rrjete sociale vetë Fakulteti ku ajo studionte dhe jepte kontributin e saj si asistente. Qendresa ishte studente e shkëlqyer, ishte shembull për të gjithë dhe do të kujtohet gjithmonë ndër shokë dhe kolegë. Dhimbje e madhe për familjen të afërmit dhe miqtë e saj Stafi i Newsbomb i shpreh ngushëllimet e sinqerta familjes Bresa.

netflixalbania

Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here