Beni kujdes ne cfare konsumoni!

Pro Fishing Albania, forumi i peshkimit sportiv dhe rekreativ ne Shqiperi ishte ajo faqe qe në profilin e saj në FB foto të një lloji peshku, njohur si Lagocephalus sceleratus – peshk ekstremisht helmues, që kishte rene edhe ne rrjetat e peshkatareve ne Himare.

“Peshkataret nuk e njohin fare dhe e keshillojne per konsum me justifikimin se – “cfare del nga deti, mund te konsumohet pa problem”.

Lagocephalus sceleratus, pas konsumimit shkakton paralize te muskujve, bllokon frymemarrjen dhe ben ndalimin e zemres. Kujdes, informohuni me pare per peshkun qe konsumoni vlerat dhe efektet negative qe mund te shkaktoje peshku qe konsumoni ne organizmin tuaj

by Anila Kalleshi

Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here