Ne 3 vite martese vetem 6 here e kemi bere . Me iku truri nje dite kur pashe burrin tim duke ..Nje tjeter leter vjen nga nje grua e re por shume vesnike edhe pse po kalon nje martese te veshtire pasi ata nuk po e konsumojne fare kravatin bashkshortor .Ajo shkruan si u martuan me shkusi por qe e njhinn njeri-tjetrin ne largesi hde te dy kishim opinion te mire per njeri-tjetrin. Ne jemi me shkolle te mesme te dy por jemi ne gjendje te mire ekonomike pasi dhe familkjet tona jane mire dhe na kane ndihmuar. Ne kemi  je biznes te vogel ushqimor ne lagje punojm e te dy aty.Fitojme mire. Burri im nukpine alkol as luan bixhos ai nuk ka vese te keqija. Kemi vetem nje problem .Ne 3 vite martese vetem 6 here e kemi bere njeri me tjetrin keni parasysh qa po them ?

Dhe keto 6 here ishin ne dy vitet e para.Vitin e 3-te te marteses ai sme eshte afruar fare ne krevat, as qe ka tentuar te me hypi siper. Une kam durtuar por truri me iku nje dite. Ai kujtoi se une isha te dyqani. Une futem si gjhithmone si ne shtep[ine time pa zhurme se as femijue as kafshe nukkemi kur e shoh tim shoq me laptob ne dore dhe qe po i binte me dore. Kisha degjuar nga djemte ne rruge qe bejne shaka te btilla por kur skisha pare nje njeri qe ti binte me dore vegles se tij. Ai ishte im shoq .

Netflixalbania

Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here